Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslíte toto Kuffovo kázání : https://www.youtube.com/watch?v=a23GxSY9Jp4

Tam řekl jasně, že vždy bude nazývat pravými jmény černé a bílé. Komunismus tmou, liberalismus mlhou a evangelium světlem. A nebude uzavírat účelová spojenectví, radši ve víře zůstane s menšinou osvědčených, jako Gedeon.

Doufám, že ho Bůh ochrání, ať se k němu bude lísat kdokoli ( pro Vaši informaci, nahlédl jsem na Zem a Vek a nekřesťanská ezoterika tam zastoupena je ) a " krtok " ze Žakovců zůstane poctivý před lidmi a upřímný před Bohem.

0 0
možnosti
Foto

Ďakujem za reakciu. Áno, mal som na mysli tento prejav. Každopádne, ja sa možno na tieto otázky pozerám viac z politického a strategického hľadiska než otec Kuffa. Preto hovorím aj o hľadaní spojencov. Nehovorím bezpodmienečne, že sa im treba hodiť okolo krku, ale netreba ich tiež odmietať na základe takých zvláštnych konštrukcií a predpokladov, o akých hovorí pán autor na Postoji. Ohľadne ezoteriky - vravím, tam sa necítim kompetentný, preto som tento problém akosi zvlášť "vyňal" - ostatné argumenty autora proti dotyčným mi prišli slabé a hlavne v záujme liberalizmu a demokracie, nie kresťanstva a konzervativizmu..

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 352x
Publicista, človek ochotný hovoriť aj počúvať. Zaujímam sa o Slovensko a Česko, ich dejiny aj súčasnosť.

Seznam rubrik